Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關雪麗
Shirley Kwan Suet-Lai  ♀





 
Filmography (1982-1989)
 
  演員 (25 films)
    摩登雜差 (1982)    
    Friend 過打 Band (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983) ... 刺激未婚妻
    空心大少爺 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    鬼戰 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    青春差 (1985)    
    妙探孖寶 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    繼續跳舞 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    撞邪先生 (1988) ... Monica
    精裝追女仔之2 (1988)    
    火爆行動 (1989)