Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚燦林
Yiu Chan-Lam





 
Filmography (1986-2002)
 
  動作設計 (1 film)
    目中無人 (1989)    
  助理指導 (3 films)
    走上不歸路 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    殺手狂龍 (2002)    
  演員 (19 films)
    冒牌大賊 (1986)    
    特警屠龍 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    福星闖江湖 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    賭神 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    烈火危情 (1991)    
    轟天皇家將 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    走上不歸路 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    火鴛鴦 (1996)