Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃禮強
Jobic Wong Lai-Keung  ♂




 
Filmography (1980-1991)
 
  製片 (6 films)
    奪命佳人 (1987)    
    霸王女福星 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    老虎出監 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
  副導演 (12 films)
    夜車 (1980)    
    俏皮女學生 (1982)    
    青春1000日 (1982)    
    省港旗兵 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    停不了的愛 (1984)    
    歌舞昇平 (1985)    
    歡場 (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    單身貴族 (1989)    
  導演 (1 film)
    將冰山劈開 (1987)    
  演員 (9 films)
    鬼馬校園 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    長短腳之戀 (1988)    
    流氓差婆 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    起尾注 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
  執行製片 (1 film)
    烏龍大家庭 (1986)