Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊君俠
Yeung Kwun-Hap  ♂
 
Filmography (1934-1939)
 
  演員 (62 films)
    洞房雙屍案 (1934)    
    摩登新娘 (1935)    
    大傻出城 (1935)    
    抵抗 (1936)    
    翻天覆地 (1936) ... 陳亞俠
    絮果蘭因 (1936)    
    山東響馬 (1936) ... 悟塵
    孤寒財主 (1936)    
    傻偵探 (1936)    
    人言可畏 (1936)    
    鄉下佬尋仔 (1936)    
    摩登武太郎 (1937)    
    兒女英雄 (1937)    
    家庭責任 (1937)    
    天下為公 (1937)    
    神出鬼沒 (1937)    
    焦土抗戰 (1937)    
    重造天倫 (1937)    
    民族女英雄 (1937)    
    西南二伯父 (1937)    
    無冠皇帝 (1937)    
    鐵血鋤奸 (1937)    
    狂導演 (1937)    
    荒村怪影 (1937)    
    前進曲 (1937)    
    重見天日 (1937)    
    鄉下婆從軍 (1937)    
    大義滅親 (1937)    
    精忠報國 (1937)    
    柴米夫妻 (1938)    
    公敵 (1938)    
    傀儡夫人 (1938)    
    豪華闊少 (1938)    
    難得有情郎 (1938)    
    理想未婚妻 (1938)    
    新國民 (1938)    
    血濺寶山城 (1938)    
    閻瑞生 (1938)    
    孤兒行 (1938)    
    妒花風雨 (1938)    
    舞台春色 (1938)    
    流氓小姐 (1938)    
    同胞兄弟 (1938)    
    金葉菊 (1938)    
    兒女英雄續集 (1938)    
    十萬情人 (1938) ... 王大福
    棺材精 (1939)    
    三盜九龍杯 (1939)    
    蓋世女英雄 (1939)    
    紅拂女私奔 (1939)    
    玉梨魂 (1939)    
    真假武則天 (1939)    
    裸國風光 (1939)    
    孔雀開屏 (1939)    
    女大思嫁 (1939)    
    鳳嬌投水 (1939)    
    女兒香 (1939)    
    歌女白牡丹 (1939)    
    大地主 (1939)    
    風騷博士 (1939)    
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    最後勝利 (1939)    
  編劇 (1 film)
    歌女白牡丹 (1939)