Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳傑強
Ng Kit-Keung  ♂
Aliases:  吳杰強





 
Filmography (1972-2015)
 
  動作設計 (3 films)
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    枯良枯 (1982)    
    少林俗家弟子 (1985)    
  副導演 (1 film)
    血裸祭 (1989)    
  製片 (13 films)
    龍的影子 (1981)    
    海市蜃樓 (1987)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    水玲瓏 (1990)    
    阮玲玉 (1992)    
    刀劍笑 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    錯體追擊組合 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    索命 (2000)    
    真心特警 (2006)    
    我們遇見松花湖 (2015)    
  製片主任 (1 film)
    十二生肖 (2012)    
  助理指導 (3 films)
    海市蜃樓 (1987)    
    血裸祭 (1989)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (123 films)
    黃色殺手 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    追殺 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    無情街 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    捉鼠記 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    半斤八兩 (1976)    
    下流社會 (1976)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    四二六 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    扮野小子 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    發圍 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    伙頭小子 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    武館 (1981)    
    綠印 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    長輩 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    枯良枯 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    凶終 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    狂情 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    摩登神探 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    海市蜃樓 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    中華英雄 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    水玲瓏 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    美國少林 (1991)    
    醉拳II (1994)    
    錯體追擊組合 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    雷霆戰警 (2000)    
    李小龍 (2010) ... 胡鵬導演
  策劃 (1 film)
    李小龍 (2010)