Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮鳳謌
Fung Fung-Kor
Aliases:  馮鳳歌,  馮鳳謌,  馮鳳哥
 
Filmography (1938-1967)
 
  導演 (6 films)
    血海蜂 (1950)    
    鳳驕投水 (1950)    
    第二夫人 (1951)    
    大班周 (1951)    
    朱門紅淚 (1952)    
    玉堂春 (1952)    
  演員 (1 film)
    一夜夫妻 (1938)    
  編劇 (33 films)
    一夜夫妻 (1938)    
    卅年苦命女 (1939)    
    夜送寒衣 (1939)    
    何處不相逢 (1940)    
    風塵情侶 (1941)    
    借屍還魂 (1947)    
    郎情妾意 (1947)    
    胡不歸(下卷) (1947)    
    妖女復仇 (1948)    
    黑妖婦 (1949)    
    鳳驕投水 (1950)    
    宋江怒殺閻婆惜 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    珍珠淚 (1952)    
    朱門紅淚 (1952)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    晚娘 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    血屋驚魂 (1960)    
    摩登新娘 (1960)    
    毒手 (1960)    
    七小福 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    血紙人 (1964)    
    孽債親情 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    苦戀 (1964)    
    滄海遺珠 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    法網情絲 (1966)    
    一見痴情 (1967)