Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
班潤生
Pan Yung-Sheng  ♂
Aliases:  斑馬仔,  班馬仔





 
Filmography (1972-2001)
 
  動作設計 (6 films)
    搏紮 (1980)    
    山東狂人 (1985)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    一眉道姑 (1990)    
    馬戲小子 (1994)    
    血濺忠義門 (2001)    
  助理指導 (1 film)
    赤慾情花 (1991)    
  演員 (117 films)
    合氣道 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    精武門 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    唐山猛虎 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    決殺令 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    被迫 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    笑傲江湖 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    撈過界 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    奇招 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    毒計 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    教頭 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    搏紮 (1980) ... 榮仔
    甩牙老虎 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    執法者 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 錢可通
    粉骷髏 (1981)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    淫種 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    赤慾情花 (1991)    
    倩女還魂 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    7金剛 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    浪盜江湖 (1999)    
    血濺忠義門 (2001)    
  策劃 (2 films)
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    一眉道姑 (1990)