Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃貫中
Paul Wong Koon-Chung  ♂





 
Filmography (1989-2013)
 
  配樂 (3 films)
    師奶唔易做 (2006)    
    同門 (2009)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
  演員 (17 films)
    但願人長久 (1989)    
    黑色迷牆 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990) ... 傑
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991) ... 譚貫中
    老豆唔怕多 (1991) ... 譚冠中
    生死戀 (1998)    
    生命渣Fit人 (1999) ... 阿峰
    枕邊凶靈 (2002)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    墨斗先生 (2004)    
    四大天王 (2006)    
    美好時光 (2008)    
    愛與狗同行 (2008)    
    同門 (2009) ... 珈啡
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 鄧智勇 (大佬B)
    狂舞派 (2013) ... 良的太極大師
    末日派對 (2013)