Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡蝶
Butterfly Wu  ♀
Aliases:  胡瑞華





 
Filmography (1925-1967)
 
  演員 (45 films)
    戰功 (1925) ... 胡萃英
    火燒紅蓮寺第三集 (1928)    
    白雲塔 (1928)    
    火燒紅蓮寺第六集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929) ... 紅姑
    火燒紅蓮寺第八集 (1929) ... 紅姑
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    如此天堂 (后集) (1931) ... 沈詠芳
    如此天堂(前集) (1931) ... 沈詠芳
    脂粉市場 (1933)    
    狂流 (1933) ... 傅秀娟
    姊妹花 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 胡瑛
    夜來香 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    胭脂淚 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    紀代佳人 (1940) ... 陳圓圓
    家 (1941)    
    歌女紅牡丹 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
    某夫人 (1947) ... 鳳鳴
    春之夢 (1947) ... 方阿翠
    錦繡天堂 (1949) ... 薛湘靈
    銀海千秋 (1953)    
    兩代女性 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 甘總長夫人
    街童 (1960) ... 程妻
    後門 (1960)    
    考道 (1960) ... 大少奶 - 柳明娟
    萬劫孤兒 (1961) ... 公主
    母愛 (1961) ... 江綺萍
    萬里尋親記 (1961) ... 金太太
    慈母千秋 (1961) ... 坤儀
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    恩重如山 (1962)    
    新姊妹花 (1962) ... 客串余太太
    苦海親情 (1963) ... 李綺芬
    明月幾時圓 (1967) ... 姑媽
    塔裡的女人 (1967)