Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎鏗
Henry Lai Hang  ♂





 
Filmography (1932-1963)
 
  副導演 (2 films)
    七十二家房客 (1963)    
    齊王求將 (1963)    
  演員 (20 films)
    人道 (1932)    
    城市之夜 (1933)    
    神女 (1934)    
    人生 (1934)    
    香雪海 (1934)    
    歸來 (1934)    
    天倫 (1935)    
    母愛 (1936)    
    靈肉之門 (1936)    
    密電碼 (1937)    
    新人道 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    胭脂淚 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    小英雄 (1940) ... 大哥
    賽金花 (1941) ... 難童
    孤兒救祖記 (1941) ... 余璞
    女兒女 (1941)    
    戀愛之道 (1949) ... 王友深
    民主青年進行曲 (1950)