Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅熹
Mei Xi  ♂


 
Filmography (1934-1983)
 
  演員 (40 films)
    華山艷史 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 百貨店店員
    船家女 (1935) ... 工人
    小玲子 (1936)    
    女權 (1936)    
    夜奔 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    如此繁華 (1937) ... 張玉成
    胭脂淚 (1938)    
    雷雨 (1938)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    慾魔 (1939)    
    明末遺恨 (1939)    
    一夜皇後 (1939)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    秦良玉 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    閻惜姣 (1940) ... 宋江
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    西施 (1940)    
    蘇武牧羊 (1940)    
    英烈傳 (1941) ... 匡忠
    相思寨 (1941)    
    家 (1941)    
    新姊妹花 (1941)    
    標準夫人 (1942)    
    卓文君 (1942)    
    海上大觀園 (1942)    
    奇女子 (1942)    
    合家歡 (1943)    
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    紅樓夢 (1944) ... 賈政
    歸去來兮 (1944)    
    芳魂歸來 (1948)    
    626間諜網 (1948)    
    霧夜血案 (1949)    
    諜海雄風 (1949)    
    乳燕飛 (1979)    
    血•總是熱的 (1983)