Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁葆貞
Leung Biu-Ching  ♀
Aliases:  白莉香,  白蓮,  白梨香




 
Filmography (1949-1995)
 
  演員 (23 films)
    不是冤家不聚頭 (1949)    
    怪錯有情郎 (1951)    
    笑星降地球 (1952) ... 女職工
    再訪香城艷 (1952)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    雄寡婦 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    勾魂使者 (1956) ... 葛波
    香江花月夜 (1961)    
    太平天國女英雄 (1961) ... 蘇三娘
    洪宣嬌 (1962) ... 蘇三娘
    乳燕驚魂 (1962)    
    俏皮女學生 (1982) ... 母親
    瘋狂83 (1983) ... 順嫂
    君子好逑 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    奇蹟 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    靚足100分 (1990)    
    一世好命 (1991)    
    俠聖 (1992)    
    功夫特警 (1995)