Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭兆強
Cheng Siu-Keung  ♂
Aliases:  鄭少強,  ''Milo''
 
Filmography (1989-2019)
 
  攝影 (85 films)
    相見好 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    逃學威龍 (1991)    
    我為卿狂 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    白蓮邪神 (1993)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    珠光寶氣 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    無味神探 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    攝氏32度 (1996)    
    666魔鬼復活 (1996)    
    十萬火急 (1997)    
    兩個只能活一個 (1997)    
    恐怖雞 (1997)    
    行運一條龍 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    暗花 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    愛情傳真 (1998)    
    怪異集之你回來吧! (1999)    
    再見阿郎 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    鎗火 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    戀戰沖繩 (2000)    
    孤男寡女 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    瘦身男女 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    廢柴同盟 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    大隻佬 (2003)    
    PTU (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    餃子 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    三更2 (2004)    
    大事件 (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    黑社會 (2005)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    神探 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    文雀 (2008)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    復仇 (2009)    
    奪命金 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    盲探 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    毒戰 (2013)    
    狂舞派 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    華麗上班族 (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    終極勝利 (2016)    
    三人行 (2016)    
    少年 (2016)    
    骨妹 (2017)    
    臥底巨星 (2018)    
    九龍不敗 (2019)    
  副導演 (1 film)
    花心三劍俠 (1989)    
  導演 (3 films)
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    白蓮邪神 (1993)    
  演員 (2 films)
    搶閘媽咪 (1995)    
    無涯:杜琪峰的電影世界 (2013)    
  執行導演 (1 film)
    黑貓 (1991)    
  策劃 (1 film)
    俠女傳奇 (1992)    
  編劇 (5 films)
    相見好 (1989)    
    BB 30 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)