Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭兆強
Cheng Siu-Keung  ♂
Aliases:  鄭少強,  ''Milo''

 
Filmography (1989-2019)
 
  攝影 (42 films)
    相見好 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    出土奇兵 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    逃學威龍 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    我為卿狂 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    西楚霸王 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    無味神探 (1995)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    666魔鬼復活 (1996)    
    十萬火急 (1997)    
    恐怖雞 (1997)    
    愛情傳真 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    怪異集之你回來吧! (1999)    
    鍾無艷 (2001)    
    廢柴同盟 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    向左走.向右走 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    PTU (2003)    
    三更2 (2004)    
    大事件 (2004)    
    復仇 (2009)    
    單身男女 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    毒戰 (2013)    
    終極勝利 (2016)    
    少年 (2016)    
    心理罪城市之光 (2017)    
    骨妹 (2017)    
  第三組攝影 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  導演 (3 films)
    地下兵工廠 (1991)    
    海狼 (1991)    
    白蓮邪神 (1993)    
  策劃 (1 film)
    俠女傳奇 (1992)    
  攝影指導 (40 films)
    逃學威龍2 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    珠光寶氣 (1994)    
    小飛俠 (1995)    
    兩個只能活一個 (1997)    
    真心英雄 (1998)    
    行運一條龍 (1998)    
    鎗火 (1999)    
    再見阿郎 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    孤男寡女 (2000)    
    戀戰沖繩 (2000)    
    瘦身男女 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    黑社會 (2005)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    神探 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    文雀 (2008)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    奪命金 (2011)    
    狂舞派 (2013)    
    盲探 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    恐怖在線 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    華麗上班族 (2015)    
    三人行 (2016)    
    臥底巨星 (2018)    
    葉問4 (2019)    
    九龍不敗 (2019)    
  副導演 (1 film)
    花心三劍俠 (1989)    
  第二組攝影 (5 films)
    黑貓 (1991)    
    攝氏32度 (1996)    
    暗花 (1998)    
    餃子 (2004)    
    古宅 (2018)    
  演員 (2 films)
    搶閘媽咪 (1995)    
    無涯:杜琪峰的電影世界 (2013)    
  執行導演 (1 film)
    黑貓 (1991)    
  編劇 (5 films)
    相見好 (1989)    
    BB 30 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)