Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚芷珊
Tam Chi-San
 
Filmography (1986-2015)
 
  監製 (3 films)
    與查理斯午餐 (2001)    
    北京遇上西雅圖 (2013)    
    三城記 (2015)    
  製片 (6 films)
    通天大盜 (1987)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    赤裸狂奔 (1993)    
  副導演 (5 films)
    烏龍大家庭 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
  策劃 (2 films)
    黑貓 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
  出品人 (1 film)
    與查理斯午餐 (2001)