Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳淑蘭
Sheila Chan Suk-Lan  ♀
Aliases:  陳道然





 
Filmography (1989-2009)
 
  演員 (31 films)
    愛人同志 (1989) ... 陳律師
    偷情先生 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989) ... 凌玲玲
    花心夢裡人 (1989)    
    太陽之子 (1990)    
    殭屍醫生 (1990) ... 阿美
    屍家重地 (1990) ... 阿 秋
    最佳賊拍檔 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    賭聖 (1990) ... 阿英
    難得有情郎 (1991) ... 欣欣
    捉鬼專門店 (1991)    
    子彈出租 (1991) ... 阿蘭
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    家有囍事 (1992) ... 常滿情人(Shela)
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    蘇乞兒 (1993) ... 珍姨
    城市女獵人 (1993) ... Blackie
    姊妹情深 (1994)    
    珠光寶氣 (1994)    
    九絞龍的謊言 (1995) ... 何 B 仔女友
    二月三十 (1995) ... 潘家詩
    1/2 次同床 (1996)    
    真愛 (2000)    
    常在我心 (2001) ... Elsa
    幽靈人間II鬼味人間 (2002) ... 小姑
    魔幻廚房 (2004)    
    浪漫春情 (2004)    
    十分愛 (2007) ... 家寶媽
    家有喜事2009 (2009) ... Shelia