Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳勉勤
Ng Min-Kan  ♂





 
Filmography (1979-2006)
 
  動作設計 (11 films)
    生死線 (1985)    
    城市判官 (1989)    
    安樂戰場 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    暴風少年 (1991)    
    老友鬼上身 (1992)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    花貨 (1992)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    狂情殺手 (1995)    
    雙鏢 (2006)    
  監製 (1 film)
    六指琴魔 (1994)    
  副導演 (9 films)
    平安夜 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    鬼猛腳 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
  導演 (3 films)
    麻衣傳奇 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    六指琴魔 (1994)    
  助理指導 (2 films)
    龍的心 (1985)    
    東方禿鷹 (1987)    
  演員 (26 films)
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    粉骷髏 (1981)    
    敗家仔 (1981) ... 梁贊友人
    人嚇人 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    人嚇鬼 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    狂情殺手 (1995)