Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐龍(1)
Chui Lung (1)
 
Filmography (1982-1996)
 
  製片 (25 films)
    Friend 過打 Band (1982)    
    碼頭 (1983)    
    尖東梟雄 (1985)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    殺出香港 (1988)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    星期五之舞男 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    西大天王 (1993)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)    
    六指琴魔 (1994)    
    喂,搵邊位? (1994)    
    龍虎新風雲 (1994)    
    鬼巴士 (1995)    
    古惑女之決戰江湖 (1996)    
    危險任務 (1996)    
  演員 (1 film)
    鬼戰 (1984)    
  執行監製 (1 film)
    山雞變鳳凰 (1994)