Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉艷娥(1)
Shirley Lau Yim-Ngo  ♀
 
Filmography (1986-2019)
 
  監製 (7 films)
    集結號 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
    武林外傳 (2011)    
    車手 (2012)    
    赤道 (2015)    
  製片 (11 films)
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    緣份遊戲 (1989)    
    小心間諜 (1990)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    誓不忘情 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    天下無賊 (2004)    
    夜宴 (2006)    
  場記 (1 film)
    老娘夠騷 (1986)    
  演員 (5 films)
    老娘夠騷 (1986)    
    神探馬如龍 (1991)    
    籠民 (1992) ... 電視記者 B
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    情人知己 (1993)    
  策劃 (2 films)
    南京!南京! (2009)    
    建國大業 (2009)    
  出品人 (1 film)
    小金剛紐約大冒險 (2014)    
  執行監製 (27 films)
    全職殺手 (2001)    
    走火槍 (2002)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    大事件 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    即日啟程 (2008)    
    意外 (2009)    
    為你鍾情 (2010)    
    奪命金 (2011)    
    報應 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    盲探 (2013)    
    分手100次 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    樹大招風 (2016)    
    三人行 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
    武林怪獸 (2019)