Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張兆熙
Henry Cheung Siu-Hei
 
Filmography (1973-1995)
 
  剪接 (71 films)
    女集中營 (1973)    
    洋妓 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    天網 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    香港奇案 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    金手指 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    邪 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    蠱 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    踩線 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    邪完再邪 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    魔 (1983)    
    走火炮 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    連體 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    又見冤家 (1988)    
    飛越黃昏 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    婚姻勿語 (1991)    
    誓不忘情 (1992)    
    籠民 (1992)    
    馬路天使 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    錯愛 (1994)    
    正乞兒!! (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    流氓醫生 (1995)    
    救世神棍 (1995)