Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃海 (1)
Wong Hoi (1)
 
Filmography (1978-2018)
 
  監製 (6 films)
    天師撞邪 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    偷情 (1985)    
    霸王女福星 (1988)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
  導演 (2 films)
    古靈精怪東南亞 (1981)    
    古靈精怪東南亞第二集 (1988)    
  剪接 (22 films)
    頭文字D (2005)    
    雛菊 (2006)    
    校墓處 (2007)    
    十月圍城 (2009)    
    傾城之淚 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    極速天使 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    三生 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    赤道 (2015)    
    踏血尋梅 (2015)    
    三城記 (2015)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    愛在深秋 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    毒。誡 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    追捕 (2017)    
    脫皮爸爸 (2018)    
  編劇 (1 film)
    古靈精怪乜都有 (1995)    
  出品人 (12 films)
    猛男痴女 (1978)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    養鬼 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    流氓差婆 (1989)    
    天師捉姦 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    香港也瘋狂 (1993)