Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃海 (1)
Wong Hoi (1)
 
Filmography (1978-2018)
 
  監製 (6 films)
    飛簷走壁 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    偷情 (1985)    
    霸王女福星 (1988)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
  導演 (2 films)
    古靈精怪東南亞 (1981)    
    古靈精怪東南亞第二集 (1988)    
  剪接 (22 films)
    頭文字D (2005)    
    雛菊 (2006)    
    校墓處 (2007)    
    十月圍城 (2009)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    極速天使 (2011)    
    傾城之淚 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    分手100次 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    三生 (2014)    
    踏血尋梅 (2015)    
    三城記 (2015)    
    赤道 (2015)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    愛在深秋 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    追捕 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    脫皮爸爸 (2018)    
  編劇 (1 film)
    古靈精怪乜都有 (1995)    
  出品人 (12 films)
    猛男痴女 (1978)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    養鬼 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    流氓差婆 (1989)    
    太陽之子 (1990)    
    天師捉姦 (1990)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    香港也瘋狂 (1993)