Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃錦如
Kennex Wong Kam-Yu
Aliases:  黃錦宇
 
Filmography (2008-2018)
 
  道具 (18 films)
    我老婆係賭聖 (2008)    
    天水圍的夜與霧 (2009)    
    酒徒 (2010)    
    撕票風雲 (2010)    
    全城熱戀 (2010)    
    上上下下 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    第7謊言 (2014)    
    重生 (2014)    
    四非 (2015)    
    辣警霸王花 (2016)    
    Good Take! (2016)    
    今晚打喪屍 (2017)    
    某日某月 (2018)    
    無雙 (2018)