Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何麗嫦
Lorraine Hoh Lai-Seung  ♀



 
Filmography (1988-2018)
 
  製片 (22 films)
    富貴再逼人 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    快樂的小雞 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    望夫成龍 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    審死官 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    四月四日 (1997)    
    不再讓你孤單 (2011)    
  製作總監 (9 films)
    老鼠愛上貓 (2003)    
    韓城攻略 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    神鎗手 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    火龍 (2010)    
  聯合製片人 (1 film)
    金剛王 (2013)    
  聯合監製 (7 films)
    遊龍戲鳳 (2009)    
    李小龍 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    1942 (2012)    
    春嬌與志明 (2012)    
    車手 (2012)    
    赤道 (2015)    
  行政監製 (11 films)
    志明與春嬌 (2010)    
    高海拔之戀II (2012)    
    盲探 (2013)    
    控城計 (2013)    
    分手100次 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    樹大招風 (2016)    
    三人行 (2016)    
  策劃 (20 films)
    幽靈人間 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    好心相愛 (2002)    
    無間道 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    想飛 (2002)    
    幽靈人間II鬼味人間 (2002)    
    無間道II (2003)    
    無間道III (2003)    
    花好月圓 (2004)    
    天下無賊 (2004)    
    夜宴 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    集結號 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    即日啟程 (2008)    
    南京!南京! (2009)    
    建國大業 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
  執行監製 (4 films)
    傷城 (2006)    
    大搜查之女 (2008)    
    血滴子 (2012)    
    一路驚喜 (2015)    
  監製 (4 films)
    婚禮2008 (2008)    
    劍雨 (2010)    
    一夜惊喜 (2013)    
    絕命航班 (2014)    
  總策劃 (1 film)
    華麗上班族 (2015)    
  製片經理 (3 films)
    非常突然 (1998)    
    暗花 (1998)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
  製片人 (1 film)
    低壓槽 (2018)    
  演員 (8 films)
    富貴再逼人 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    神行太保 (1989)    
    播種情人 (1994)    
    大三元 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    伊波拉病毒 (1996)    
    奪舍 (1997)