Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉芳(1)
Lau Fong  ♂
 
Filmography (1939-1984)
 
  監製 (10 films)
    表錯情 (1956)    
    天堂兒女 (1959)    
    雙鳳仇 (1962)    
    豪門怨 (1963)    
    千金之女 (1963)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    孽債親情 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    珍珠淚 (1965)    
    一水隔天涯 (1966)    
  製片 (16 films)
    無限恩情無限恨 (1951)    
    嫁錯金龜婿 (1951)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
    一家親 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    錦繡人生 (1954)    
    愛(下集) (1955)    
    孤星血淚 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    春殘夢斷 (1955)    
    血染黃金 (1957)    
    荊釵記 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    男男女女 (1964)    
  副導演 (2 films)
    牛郎織女 (1939)    
    從心所欲 (錯誤百出的喜劇) (1940)    
  導演 (11 films)
    流亡之歌 (1941)    
    接財神 (1948)    
    幾度春風 (1948)    
    古園妖姬 (1949)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    表錯情 (1956)    
    烈女春香 (1957)    
    天堂兒女 (1959)    
    晚娘 (1960)    
    孽債親情 (1964)    
  策劃 (3 films)
    香港屋簷下 (1964)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
  編劇 (15 films)
    歌女白牡丹 (1939)    
    牛郎織女 (1939)    
    冷面皇夫 (1940)    
    流亡之歌 (1941)    
    幾度春風 (1948)    
    古園妖姬 (1949)    
    火燒連環船 (1951)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    千萬人家 (1953)    
    愛(上集) (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    孤星血淚 (1955)    
    表錯情 (1956)    
    烈女春香 (1957)    
    天堂兒女 (1959)