Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳育樞
Jackson Ng Yuk-Sue  ♂
Aliases:  吳玉樞,  吳玉書,  玉書





 
Filmography (1980-2010)
 
  動作設計 (5 films)
    霹靂雷電 (1984)    
    黑色迷牆 (1989)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    吸我一個吻 (1994)    
    '94獨臂刀之情 (1994)    
  助理指導 (4 films)
    魔翡翠 (1986)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    群星會 (1992)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
  演員 (76 films)
    破戒大師 (1980)    
    發圍 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    長輩 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神探光頭妹 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    紅鬼仔 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    黃禍 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    情逢敵手 (1985)    
    魔翡翠 (1986)    
    鬼新娘 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    血點 (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    學校風雲 (1988)    
    黑色迷牆 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    贏錢專家 (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    越青 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992) ... 博達爾多
    精靈變 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    疊影驚情 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    新英雄本色 (1994)    
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    大內密探零零發 (1996) ... 零零喜
    食神 (1996)    
    龍虎砵蘭街 (1996)    
    阿金 (1996)    
    猛鬼卡拉OK (1997)    
    愛上100%英雄 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    強姦終極篇之最後羔羊 (1999)    
    千禧巨龍 (1999)    
    拳神 (2001)    
    終極格鬥 (2004)    
    我老婆係賭聖 (2008)