Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊繼嚴
David Yeung Gai-Yim  ♂
 
Filmography (1979-1994)
 
  副導演 (1 film)
    法內情 (1988)    
  製片 (19 films)
    浣花洗劍 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    武林聖火令 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    日劫 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    青春節拍 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    鬼新娘 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    法中情 (1988)    
    公子多情 (1988)    
    太極張三豐 (1993)    
  演員 (1 film)
    單程路 (1981)    
  服裝 (1 film)
    布衣神相 (1984)    
  策劃 (5 films)
    書劍恩仇錄 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    愛人同志 (1989)    
    殭屍福星仔 (1991)    
    夢差人 (1994)    
  執行監製 (2 films)
    老鷹的劍 (1979)    
    天蠶變 (1983)