Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫康時
Mok Hong-See  ♂


 
Filmography (1939-1969)
 
  製片 (1 film)
    經紀拉與飛天南 (1950)    
  監製 (2 films)
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    摩登新娘 (1960)    
  導演 (161 films)
    大地回泰 (1940)    
    花花世界 (1941)    
    孤島情俠 (1941)    
    情燄 (1946)    
    大地回春 (1946)    
    情賊白菊花 (1947)    
    花花世界 (1947)    
    冷暖天鵝 (1947)    
    香草美人 (1947)    
    楊貴妃 (1947)    
    花月良宵 (1948)    
    本地狀元 (1948)    
    終須有日龍穿鳳 (1948)    
    荊棘幽蘭 (1948)    
    朱賣臣分妻 (1949)    
    幪面美人 (1949)    
    寶玉奇緣 (1949)    
    忍棄枕邊人 (1949)    
    義勇雙雄 (1949)    
    梟巢丹鳳 (1950)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    豪門蕩婦 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950)    
    經紀拉 (1950)    
    經紀拉與飛天南 (1950)    
    妒潮 (1950)    
    朝陽 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950)    
    冷桃源 (1951)    
    春滿瓊樓 (1951)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    人間慈父 (1951)    
    茶花淚 (1951)    
    我結婚十年 (1952)    
    歌唱泣荊花 (1952)    
    佳偶戎兵 (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    新海角紅樓 (1952)    
    拜金的人 (1952)    
    春滿香城 (1952)    
    迷姬 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    骨肉喜相逢 (1953)    
    鑽石花 (1953)    
    歌唱海棠紅 (1953)    
    初為人母 (1954)    
    人望高處 (1954)    
    富士山之戀 (1954)    
    飄零女 (1954)    
    雙鳳迎龍 (1954)    
    林黛玉魂歸離恨天 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    十字街頭 (1955)    
    真假千金 (1955)    
    璇宮春色 (1955)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    一代歌后 (1955)    
    一片冰心 (1955)    
    日月潭之戀 (1956)    
    馥蘭姐姐 (1956)    
    紅紅 (1956)    
    月光 (1956)    
    假鳳凰 (1956)    
    天之驕女 (1956)    
    萬花春色 (1956)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    薛仁貴三戲柳金花 (1957)    
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    還君明珠雙淚垂 (1957)    
    花神 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    天涯歌女 (1957)    
    恩愛冤家 (1957)    
    花染狀元紅 (1958)    
    秦香蓮 (1958)    
    海角紅樓 (1958)    
    馬票女郎 (1958)    
    九天玄女 (1959)    
    包公夜審行屍 (1959)    
    何處是兒家 (1959)    
    孝女還珠記 (1959)    
    十大姐 (1960)    
    三女性 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    苦海紅蓮 (1960)    
    摩登新娘 (1960)    
    血手套 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    古廟幽魂 (1961)    
    歷劫親情 (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    女人的秘密 (1961)    
    好女唔憂嫁 (1961)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    豪門春色 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    汽車兇殺案 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    路邊千金 (1962)    
    客串夫妻 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    工廠皇后 (1963)    
    一對好冤家 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    苦命鴛鴦 (1963)    
    無敵鴛鴦劍 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    摩登女郎 (1963)    
    生死同心 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    大富之家 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    都市兩女性 (1963)    
    三傻尋女 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    999毒天鵝 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    佳兒佳婦 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    一家之主 (1964)    
    人海雙雛 (1964)    
    改造小姐 (1964)    
    大家姐 (1964)    
    學生王子 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    女賊金蝴蝶 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    難為了家嫂 (1965)    
    大四喜 (1965)    
    一家親 (1965)    
    人鬼恩仇 (1965)    
    點心皇后 (1965)    
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    苦鳳還巢 (1965)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    天涯芳草 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    四姊妹 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    難為了嬌妻 (1966)    
    巴士銀妙計除三害 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    春滿花開燕子歸 (1966)    
    女殺手 (1966)    
    情竇初開 (1967)    
    玉女親情 (1967)    
    小媳婦 (1967)    
    快樂年華 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    盲童奇遇記 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    空中女殺手 (1967)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    合歡歌舞慶華年 (1969)    
    多情高竇貓 (1969)    
  演員 (2 films)
    銀海春光 (1951)    
    人鬼恩仇 (1965)    
  編劇 (74 films)
    姑緣嫂劫 (1939)    
    一代尤物 (1939)    
    大地回泰 (1940)    
    銀燈照玉人 (1940)    
    春色滿園 (1941)    
    花花世界 (1941)    
    孤島情俠 (1941)    
    大地回春 (1946)    
    情燄 (1946)    
    苦鳳鶯憐 (1947)    
    花花世界 (1947)    
    冷暖天鵝 (1947)    
    情賊白菊花 (1947)    
    香草美人 (1947)    
    楊貴妃 (1947)    
    苦鳳鶯憐 (1947)    
    本地狀元 (1948)    
    終須有日龍穿鳳 (1948)    
    花月良宵 (1948)    
    荊棘幽蘭 (1948)    
    寶玉奇緣 (1949)    
    珠聯璧合 (1949)    
    幪面美人 (1949)    
    朝陽 (1950)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    豪門蕩婦 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    經紀拉與飛天南 (1950)    
    經紀拉 (1950)    
    妒潮 (1950)    
    指天篤地 (1951)    
    茶花淚 (1951)    
    冷桃源 (1951)    
    春滿瓊樓 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    拜金的人 (1952)    
    春滿香城 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    新海角紅樓 (1952)    
    骨肉喜相逢 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    真假千金 (1955)    
    天之驕女 (1956)    
    萬花春色 (1956)    
    馥蘭姐姐 (1956)    
    紅紅 (1956)    
    月光 (1956)    
    假鳳凰 (1956)    
    天涯歌女 (1957)    
    海角紅樓 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    兩個大老襯 (1959)    
    十大姐 (1960)    
    血手套 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    豪門春色 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    都市兩女性 (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    一對好冤家 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    摩登女郎 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    人海雙雛 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    女賊金蝴蝶 (1965)    
    大四喜 (1965)    
    無敵女殺手 (1967)    
    盲童奇遇記 (1967)