Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳飛龍(1)
Chan Fei-Lung (1)  ♂
Aliases:  陳非龍





 
Filmography (1966-1995)
 
  演員 (74 films)
    前程似錦 (1966)    
    英雄膽 (1967)    
    千手佛 (1968) ... -
    青春的旋律 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... 賈虎
    雁翎刀 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    鐵骨傳 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    一劍情深 (1969) ... 生死雙魔
    蓮花寨 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 3) 方生
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    觀音客棧 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... -
    洪福齊天 (1970) ... 阿龍
    恭喜發財 (1970) ... 宣傳主任
    火鳥第一號 (1970)    
    霸行三千里 (1971)    
    鈔票與我 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    鐵指唐手 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    大地雙英 (1972) ... 阿龍
    拳門 (1972)    
    黃砂塵 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    猛蛟閗地蛇龍女 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    無奇不有 (1975)    
    七情六慾 (1976)    
    失魂炳與綽頭王 (1976) ... 陳主席
    鬼馬世界 (1976)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    發窮惡 (1979)    
    毒計 (1979)    
    掃黃奇趣錄 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    邪鬥串 (1980)    
    阿福與土佬 (1980) ... 警察
    夜車 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 小胖父
    阿燦出千 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    血雙 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    岩晒KEY (1983)    
    馬後砲 (1984)    
    歡場 (1985)    
    應召女郎1988 (1988)    
    福祿雙星 (1989)    
    最後一擊 (1989)    
    現代應召女郎 (1992)    
    城市女獵人 (1993)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)