Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李哲赫
Lee Cheol-hyeok  ♂
Aliases:  이철혁

 
Filmography (1977-1985)
 
  配樂 (30 films)
    達魔鐵指功 (1977)    
    貓拳 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    少林寺 (1978)    
    四大通義門 (1978)    
    武林十八女傑 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    大兄出道 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    七指手 (1981)    
    雙龍 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    少林真英雄 (1982)    
    武林師父代行 (1982)    
    乞食通師 (1982)    
    師兄師弟 (1982)    
    廚房長 (1983)    
    廣東毒蛇 (1983)    
    女傑青 (1983)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    野豹 (1984)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    魔劍夜刀 (1985)