Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳元俊
Ng Yuen-Jun  ♂
Aliases:  元俊





 
Filmography (1972-2008)
 
  演員 (29 films)
    海盜張保仔 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    佛都有火 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    連城訣 (1980) ... 狄雲
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 蕭若愚
    冷血紅番 (1982)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    情人,看刀 (1984)    
    人間男女 (1985)    
    褲甲天下 (1988) ... 珠姝丈夫
    龍之爭霸 (1989)    
    豬標一族 (1990) ... 何勁秋
    血在風上 (1990)    
    新碧血劍 (1993)    
    孽戀 (1995)    
    彈.道 (2008) ... 阿炳