Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸應康
Luk Ying-Hong  ♂
Aliases:  陸叔,  六叔





 
Filmography (1976-1992)
 
  演員 (144 films)
    賭王大騙局 (1976)    
    四二六 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    點指兵兵 (1979)    
    出貓 (1979)    
    六三三 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    毒計 (1979)    
    打籐 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    發圍 (1980)    
    喝采 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    有料到 (1980)    
    喜劇王 (1980)    
    零點三八 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    金手指 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    夜車 (1980)    
    救世者 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    有你無你 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    風塵 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    山狗 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    大控訢 (1981)    
    不准掉頭 (1981)    
    綠印 (1981)    
    踩線 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    蠱 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    衝鋒車 (1981) ... 六叔
    鬼域 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    膽搏膽 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    執法者 (1981)    
    處決 (1981)    
    失業生 (1981)    
    單程路 (1981)    
    2.5 cm (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    大鱷 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    花煞 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    爆破 (1982)    
    花劫 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    熱浪 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    狂情 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    血中血 (1983)    
    摩登衙門 (1983) ... 六叔
    罪惡煞星 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    公僕 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    補鑊英雄 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    反斗妹 (1985) ... 警察甲
    飛虎奇兵 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    偷情 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    老娘夠騷 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    陰陽界 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    意亂情迷 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    情義心 (1988)    
    靚仔幹探 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    省港風雲 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    褲甲天下 (1988) ... 柴叔
    奸人本色 (1988)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    警察也移民 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    不文騷 (1992)