Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳羅拔
Robert Chan Law-Bat  ♂
Aliases:  陳炳熾





 
Filmography (1972-1989)
 
  監製 (1 film)
    鱷魚大災難 (1979)    
  製片 (6 films)
    大毒梟 (1975)    
    豬肉榮 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    山中傳奇 (1979)    
    錢搵錢 (1981)    
  演員 (9 films)
    猛龍過江 (1972) ... Robert
    龍爭虎鬥 (1973)    
    除霸 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    國術十段 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    警察也移民 (1989)