Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳顧方
Shirley Chan Koo-Fong  ♀
Aliases:  陳顧芳

 
Filmography (1982-2017)
 
  化妝 (1 film)
    奇門遁甲 (2017)    
  美術 (3 films)
    公子多情 (1988)    
    龍騰四海 (1992)    
    追愛 (2011)    
  服裝 (108 films)
    難兄難弟 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    狂情 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    君子好逑 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    為你鍾情 (1985)    
    生死線 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    金燕子 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    金裝大酒店 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    賭神 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    不脫襪的人 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    飆城 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    驚魂記 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    客途秋恨 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    與龍共舞 (1991)    
    極道追蹤 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    烈火危情 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    噴火女郎 (1992)    
    逃學英雄傳 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    武俠七公主 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    千面天王 (1993)    
    天與地 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    洪熙官 (1994)    
    人魚傳說 (1994)    
    繡繡和她的男人 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    大冒險家 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    自梳 (1997)    
    五行戰士 (1997)    
    碧血藍天 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    四個廚師一圍菜 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    特務迷城 (2001)    
    天脈傳奇 (2002)    
    茉莉花開 (2004)    
    功夫 (2004)    
    美麗上海 (2004)    
    七劍 (2005)    
    單身部落 (2007)    
    門 (2007)    
    功夫之王 (2008)    
    灌籃 (2008)    
    刺陵 (2009)    
    大笑江湖 (2010)    
    龍鳳店 (2010)    
    夢回鹿鼎記 (2011)    
    遍地狼煙 (2011)    
    光輝歲月 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    迷離夜 (2013)    
    惡戰 (2014)