Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉倫
Lam Wai-Lun (1)  ♂
 
Filmography (1986-2012)
 
  製片 (1 film)
    英雄本色續集 (1987)    
  副導演 (14 films)
    飛躍羚羊 (1986)    
    心跳一百 (1987)    
    相見好 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    一咬OK (1990)    
    BB 30 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    與鴨共舞 (1992)    
    武俠七公主 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993)    
    洪熙官 (1994)    
  導演 (5 films)
    戀愛的天空 (1994)    
    小飛俠 (1995)    
    666魔鬼復活 (1996)    
    碧血藍天 (1998)    
    欣月童話 (2008)    
  演員 (1 film)
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996)    
  執行導演 (1 film)
    鼠膽龍威 (1995)    
  策劃 (2 films)
    與鴨共舞 (1992)    
    新邊緣人 (1994)    
  編劇 (10 films)
    BB 30 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    武俠七公主 (1993)    
    戀愛的天空 (1994)    
    冒險王 (1996)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    欣月童話 (2008)    
    光輝歲月 (2012)