Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧建明
David Lo Kin-Ming  ♂
Aliases:  盧健明
 
Filmography (1972-2015)
 
  監製 (1 film)
    喋血風雲 (1990)    
  副導演 (1 film)
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
  導演 (1 film)
    雙姝艷 (1995)    
  美術 (51 films)
    硬漢 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    師兄出馬 (1973)    
    除霸 (1973)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    霹靂殺手 (1978)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    鈑公雞 (1980)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    台北吾愛 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    名劍風流 (1981)    
    佳人有約 (1982)    
    花劫 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    浮世風情繪 (1987)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    夜激情 (1989)    
    三度誘惑 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    四度誘惑 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    新素女艷譚 (1992)    
    邊城浪子 (1993)    
    黑豹傳說II之絕響之城 (1993)    
    新俏郎君 (1994)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    豪門聖女 (1997)    
    新唐山大兄 (1998)    
    宋朝風月 (1999)    
    英雄神話 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    決戰芝加哥 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    女男爵 (2000)    
    風流韻事 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    南國風雲 (2003)    
    霍元甲之精武真英雄 (2004)    
    僵屍獎門人 (2007)    
  演員 (1 film)
    伊人再見 (1984)    
  策劃 (1 film)
    小狐仙 (1985)    
  服裝 (12 films)
    鐵馬騮 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    名劍風流 (1981)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    邊城浪子 (1993)    
    宋朝風月 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    708090之深圳戀歌 (2015)