Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李浩群
Lee Ho-Kwan  ♂
Aliases:  李浩祥





 
Filmography (1987-2000)
 
  副導演 (5 films)
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    夢醒血未停 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
  美術 (1 film)
    地頭龍 (1990)    
  場記 (1 film)
    城市判官 (1989)    
  演員 (19 films)
    猛鬼差館 (1987)    
    黑色午夜 (1987)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    城市判官 (1989)    
    魔唇劫 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    偷神家族 (1992)    
    金三角群英會 (1992)    
    夜挑情 (1993)    
    情人知己 (1993)    
    香江黃色檔案慾奴 (1993)    
    中港儷人 (1993)    
    火種 (1993)    
    1/3情人 (1993)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    機密檔案之致命誘惑 (1994)    
    騷根戇男 (2000)    
  策劃 (1 film)
    魔唇劫 (1991)    
  編劇 (5 films)
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    夢醒血未停 (1991)    
    勝者為王 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    火種 (1993)