Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅小惠
Cutie Mui Siu-Wai  ♀
Aliases:  梅小蕙





 
Filmography (1988-2009)
 
  演員 (17 films)
    勇闖毒龍潭 (1988)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990) ... Beautiful
    無敵幸運星 (1990) ... 大嫂
    靚足100分 (1990) ... 靚靚
    摩登如來神掌 (1990) ... 小蠻
    嘩鬼住正隔籬 (1990) ... Yummy
    至尊計狀元才 (1990) ... Sexy
    我老婆唔係人 (1991) ... 梅惠芳
    賊聖 (1991)    
    漫畫威龍 (1992) ... 朱女
    老友鬼上身 (1992)    
    昨夜長風 (1994) ... 徐玉圓
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)    
    妃子笑 (2005) ... 阿史
    矮仔多情 (2009) ... Mary姐
    機器俠 (2009) ... [粵語配音員]