Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫興(1)
Sun Xing  ♂





 
Filmography (1988-2014)
 
  演員 (27 films)
    猛鬼咒 (1988)    
    紅場飛龍 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    難得有情郎 (1991) ... 阿松
    航天行動 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    特警神龍 (1994)    
    梁祝 (1994) ... 大師
    癲馬女郎之一夜情 (1996) ... 楊綱 - Dicky
    非常浪漫 (2003)    
    建國大業 (2009)    
    唐吉可德 (2010)    
    嘻遊記 (2010) ... 勞保安
    綁架冰激凌 (2010)    
    大玩家 (2010) ... 二寶
    愛情36計 (2010)    
    奇迹三雄之撲克遊戲 (2012)    
    詭婚 (2012)    
    聚客鎮 (2012) ... 文師爺
    真心話大冒險 (2012) ... 王總
    拯救第365天 (2012) ... [國語配音員]
    給野獸獻花 (2012)    
    我愛的是你愛我 (2013)    
    孿生密碼 (2013)    
    粉紅女郎 (2013)    
    喜劇王 (2013)    
    冒牌監護人 (2014)