Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳景森
Chan King-Sam  ♂

 
Filmography (1950-1992)
 
  美術 (422 films)
    野花香 (1950)    
    金玉滿堂 (1951)    
    難為了爸爸 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    鬼妻 (1953)    
    做慣乞兒懶做官 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    患難夫妻 (1954)    
    後窗 (1955)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    梅娘 (1956)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    司馬相如 (1957)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    神女會襄王 (1957)    
    妙善公主 (1957)    
    小花貓 (1959)    
    天堂兒女 (1959)    
    考子鬧天宮 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    傻俠勤王 (1961)    
    血手套 (1961)    
    乳燕驚魂 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    橫掃江南七霸天 (1962)    
    戲迷奇遇記 (1962)    
    梨渦一笑九重冤 (1962)    
    狂人塔(上集) (1963)    
    龍女三娘 (1963)    
    古屋行屍 (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)    
    天字間諜網 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    狂人塔(下集) (1963)    
    風雨泣萍姬 (1963)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    吸血神鞭 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    勾魂鬼爪 (1963)    
    兒女恩仇 (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    大丈夫日記(下集) (1964)    
    妲己 (1964)    
    小夫妻 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    海角驚魂 (1964)    
    十二欄杆十二釵 (1964)    
    龍虎風雲劍 (1964)    
    血手印 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    乖孫 (1964)    
    午夜招魂 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    情海幽蘭 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    魔鬼的愛情 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    寶蓮燈 (1965)    
    巫山夢斷相思淚 (1965)    
    千手神拳(下集) (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    情天劫 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    化身情人 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    八荒英雄傳(下集) (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    南北雙雄 (1965)    
    千手神拳(上集) (1965)    
    點心皇后 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    玉女英魂(下集) (1965)    
    西廂記 (1965)    
    八荒英雄傳(上集) (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    金鼎游龍 (1966)    
    神秘夫人 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    後備新娘 (1966)    
    情人的眼淚 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    一劍情 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    四姊妹 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    冤魂鏡 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    中原奇俠 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    金鈕扣 (1966)    
    新陳三五娘 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    兔女郎 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    七劍十三俠 (1967)    
    月向那方圓 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    情花朵朵開 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    鐵面無私包公審烏盤 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    少女情 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    藍色酒店 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    滿園春色 (1968)    
    太極門 (1968)    
    矇查查發達 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    橫衝直撞入情關 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    樊梨花 (1968)    
    神刀 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    浪子佳人 (1968)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    三笑 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    小武士 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    滿天神佛 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    七彩紅男綠女 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    江湖三女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    血符門 (1971)    
    火併 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    日月神童 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    群英會 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    黑店 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    土匪 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    不再有春天 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    香港73 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    搭錯線 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    降頭 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    油鬼子 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    教頭 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    七煞 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    請帖 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    踩線 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    武松 (1982)    
    幫規 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    妖魂 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    魔 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    日劫 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    連體 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    爛賭英雄 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    挑情 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    李香君 (1990)    
    半妖乳娘 (1992)    
  演員 (1 film)
    青春兒女 (1967)    
  道具 (1 film)
    金玉滿堂 (1951)    
  服裝 (2 films)
    教頭 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)