Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇菲亞(1)
Sophia M. Crawford  ♀
Aliases:  Sophia Crawford





 
Filmography (1990-1993)
 
  演員 (20 films)
    初到貴境 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    三度誘惑 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    花街狂奔 (1992)    
    中華警花 (1992)    
    黑星風雲 (1992)    
    淫妖豪情 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    金三角群英會 (1992)    
    還看今朝 (1992)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    火種 (1993)    
    艷降 (1993)