Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊麗青
Cynthia Khan  ♀
Aliases:  楊麗菁





 
Filmography (1986-2013)
 
  演員 (51 films)
    我的愛 (1986)    
    厲鬼纏身 (1987)    
    烽火佳人 (1987)    
    黑道兄弟 (1987)    
    天外天小子 (1988)    
    三頭魔王 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988) ... 楊麗青
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    專釣大鱷 (1989) ... [被刪剪片段]
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    紅粉至尊 (1991)    
    富貴吉祥 (1991) ... 表姐
    地下兵工廠 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    海狼 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    俠女傳奇 (1992) ... 賽小菁
    霸海紅英 (1993)    
    人生得意衰盡歡 (1993)    
    葵花聖女 (1993)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 (1993) ... 丁月華
    末路狂花 (1993)    
    城市女獵人 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    天山玉女劍 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    怒海威龍 (1995)    
    雷霆行動 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    重振精武門 (1998)    
    雷霆特警 (2000)    
    護法奇兵 (2000)    
    力王之黑色擂台 (2002)    
    駭客尖兵 (2003)    
    跨海擒兇 (2003)    
    子彈狂飆 (2003)    
    極端份子 (2003)    
    致命情網 (2003)    
    大玩家 (2010) ... 武林高手妻
    海神密碼 (2012)    
    獵仇者 (2013)