Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊麗青
Cynthia Khan  ♀
Aliases:  楊麗菁





 
Filmography (1986-2013)
 
  演員 (51 films)
    我的愛 (1986)    
    厲鬼纏身 (1987)    
    烽火佳人 (1987)    
    黑道兄弟 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988) ... 楊麗青
    天外天小子 (1988)    
    三頭魔王 (1988)    
    專釣大鱷 (1989) ... [被刪剪片段]
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    地下兵工廠 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    海狼 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    富貴吉祥 (1991) ... 表姐
    俠女傳奇 (1992) ... 賽小菁
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    末路狂花 (1993)    
    城市女獵人 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    天山玉女劍 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    人生得意衰盡歡 (1993)    
    葵花聖女 (1993)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 (1993) ... 丁月華
    非洲超人 (1994)    
    喋血柔情 (1995)    
    怒海威龍 (1995)    
    雷霆行動 (1995)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    重振精武門 (1998)    
    護法奇兵 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    力王之黑色擂台 (2002)    
    極端份子 (2003)    
    致命情網 (2003)    
    駭客尖兵 (2003)    
    跨海擒兇 (2003)    
    子彈狂飆 (2003)    
    大玩家 (2010) ... 武林高手妻
    海神密碼 (2012)    
    獵仇者 (2013)