Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁志明(2)
Jimmy Leung Chi-Ming (2)
 
Filmography (1970-1992)
 
  攝影 (36 films)
    聚寶盆 (1970)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    山狗 (1980)    
    賓妹 (1982)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    先生貴姓 (1984)    
    阿福的禮物 (1984)    
    多情種 (1984)    
    威龍猛探 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    鬼猛腳 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    亡命天涯 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    屍家重地 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    新精武門1991 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    妖怪都市 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    五福星撞鬼 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)