Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李海潤
Lee Hae-Yoon
 
Filmography (1976-1984)
 
  服裝 (34 films)
    王龍 (1976)    
    密命客 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    特命 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    達摩神功 (1978)    
    龍形摩橋 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    新愛拳 (1982)    
    武林師父代行 (1982)    
    乞食通師 (1982)    
    少林寺물장수 (1982)    
    廚房長 (1983)    
    廣東毒蛇 (1983)    
    山東飯店 (1983)    
    廣東館小和子 (1983)    
    山東女子물장수 (1983)    
    雷拳 (1983)    
    女傑青 (1983)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    少林沙彌 (1983)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    四大少林寺 (1984)