Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚奇偉
Yiu Kei-Wai
 
Filmography (1981-2009)
 
  監製 (4 films)
    七匹狼2 (1989)    
    妖街皇后 (1995)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    灌籃 (2008)    
  演員 (1 film)
    海軍與我 (1981)    
  策劃 (18 films)
    黑白珠 (1983)    
    七匹狼 (1989)    
    異域 (1990)    
    遊俠兒 (1990)    
    追男仔 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    新同居時代 (1994)    
    野店 (1994)    
    蠟筆小小生 (1995)    
    中國龍 (1995)    
    勝者為王 (2000)    
    淚王子 (2009)    
    刺陵 (2009)