Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾茂軍
John Zeng Mao-Jun  ♂

 
Filmography (2015-2019)
 
  聯合出品人 (4 films)
    那一場呼嘯而過的青春 (2017)    
    廉政風雲 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    攀登者 (2019)    
  監製 (1 film)
    貧窮富爸爸 (2015)    
  出品人 (17 films)
    情聖 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    外公芳齡38 (2016)    
    追凶者也 (2016)    
    28歲未成年 (2016)    
    決戰食神 (2017)    
    戰狼 II (2017)    
    機器之血 (2017)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
    快把我哥帶走 (2018)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
    龍蝦刑警 (2018)    
    西虹市首富 (2018)    
    天氣預爆 (2018)    
    飛馳人生 (2019)    
    P風暴 (2019)    
    沉默的證人 (2019)