Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃松鑫
Benny Wong Chung-Yam  ♂


 
Filmography (1985-2004)
 
  製片 (2 films)
    關人鬼事 (1991)    
    阮玲玉 (1992)    
  導演 (2 films)
    越軌行動 (1990)    
    二五傳說 (2001)    
  策劃 (6 films)
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    狂情殺手 (1995)    
    花橋榮記 (1998)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    有時跳舞 (2000)    
  執行監製 (1 film)
    越軌行動 (1990)    
  監製 (1 film)
    都市愛情網絡 (2004)    
  副導演 (3 films)
    皇家大賊 (1985)    
    大話神探 (1988)    
    醉馬騮 (2003)    
  故事 (1 film)
    二五傳說 (2001)    
  演員 (2 films)
    O記三合會檔案 (1999)    
    半支煙 (1999) ... 老叔父
  編劇 (1 film)
    都市愛情網絡 (2004)