Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林小明(1)
Daneil Lam Siu-Ming  ♂


 
Filmography (1990-2019)
 
  聯合出品人 (1 film)
    常在你左右 (2017)    
  監製 (3 films)
    慳錢家族 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    逃出生天 (2013)    
  出品人 (107 films)
    黑海霸王花 (1990)    
    快樂按摩女郎 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
    赤道迷情 (1992)    
    大八掛 (1992)    
    風月佳人 (1992)    
    孽慾隔牆花 (1992)    
    愛不完 (1992)    
    黑越玫瑰 (1992)    
    法網危情 (1992)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    冇警時份 (1993)    
    巨乳的誘惑 (1993)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    流氓律師 (1994)    
    一線生機 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    拆彈專家寶貝炸彈 (1994)    
    新房客 (1995)    
    街坊差人 (1995)    
    四月四日 (1997)    
    真心英雄 (1998)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    非常突然 (1998)    
    暗花 (1998)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    幽谷約會 (2000)    
    緣份有Take 2 (2000)    
    九龍皇后 (2000)    
    行規 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    正將 (2001)    
    愛情觀自在 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    少林足球 (2001)    
    情迷大話王 (2001)    
    困獸 (2001)    
    賭俠2002 (2002)    
    怪獸學園 (2002)    
    賤精先生 (2002)    
    黑道風雲 (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    橫行霸盜 (2002)    
    非常凶姐 (2002)    
    慳錢家族 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    奪魄勾魂 (2002)    
    五月八月 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    古宅心慌慌 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    安娜與武林 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    心寒 (2003)    
    賭俠之人定勝天 (2003)    
    Miss杜十娘 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    阿孖有難 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    死亡寫真 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    鬼域 (2006)    
    妄想 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    森冤 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    塚愛 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    嚇死你! (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    文雀 (2008)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    愛情故事 (2009)    
    同門 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    童眼 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    高舉•愛 (2012)    
    追凶 (2012)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    結婚那件事 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    同謀 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    危城 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    掃毒2天地對決 (2019)