Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林小明(1)
Daniel Lam Siu-Ming  ♂


 
Filmography (1990-2017)
 
  監製 (4 films)
    慳錢家族 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
  出品人 (105 films)
    黑海霸王花 (1990)    
    再世驚魂 (1992)    
    赤道迷情 (1992)    
    大八掛 (1992)    
    風月佳人 (1992)    
    愛不完 (1992)    
    黑越玫瑰 (1992)    
    法網危情 (1992)    
    快樂按摩女郎 (1992)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    冇警時份 (1993)    
    巨乳的誘惑 (1993)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    拆彈專家寶貝炸彈 (1994)    
    流氓律師 (1994)    
    一線生機 (1994)    
    街坊差人 (1995)    
    新房客 (1995)    
    四月四日 (1997)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    非常突然 (1998)    
    暗花 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    緣份有Take 2 (2000)    
    九龍皇后 (2000)    
    行規 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    幽谷約會 (2000)    
    愛情觀自在 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    少林足球 (2001)    
    情迷大話王 (2001)    
    困獸 (2001)    
    正將 (2001)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    橫行霸盜 (2002)    
    非常凶姐 (2002)    
    慳錢家族 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    奪魄勾魂 (2002)    
    五月八月 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    賭俠2002 (2002)    
    怪獸學園 (2002)    
    賤精先生 (2002)    
    黑道風雲 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    心寒 (2003)    
    賭俠之人定勝天 (2003)    
    Miss杜十娘 (2003)    
    古宅心慌慌 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    阿孖有難 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    死亡寫真 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    鬼域 (2006)    
    妄想 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    C+偵探 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    塚愛 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    森冤 (2007)    
    嚇死你! (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    文雀 (2008)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    愛情故事 (2009)    
    同門 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    童眼 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    結婚那件事 (2012)    
    高舉•愛 (2012)    
    追凶 (2012)    
    同謀 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    巴黎假期 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    危城 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    常在你左右 (2017)