Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周潤堅
Danny Chow Yun-Kin  ♂
Aliases:  喬楓,  喬峰,  周潤枝





 
Filmography (1969-1995)
 
  動作設計 (17 films)
    猛漢 (1973)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    快餐車 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    A計劃續集 (1987)    
    義膽雄心 (1990)    
    痴狼劫 (1990)    
    忠奸盜 (1991)    
    越境大追殺 (1994)    
    開發區殺人事件 (1994)    
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    天子驕龍 (1995)    
    二奶村之殺夫 (1995)    
    西環浮屍 (1995)    
  副導演 (2 films)
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    西環浮屍 (1995)    
  助理指導 (8 films)
    蝶變 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    A計劃 (1983)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    末路狂花 (1993)    
  演員 (112 films)
    保鏢 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    刺馬 (1973)    
    警察 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    除霸 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    土匪 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    虎鬥虎 (1974)    
    醒龍伏虎 (1974)    
    朋友 (1974)    
    電單車 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    風雲八千里 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    神打 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    蛇國女王 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    蝶變 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    大殘拳 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    痴狼劫 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    駁腳差佬 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    末路狂花 (1993)    
    開發區殺人事件 (1994)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
    西環浮屍 (1995)    
    天子驕龍 (1995)    
    失鎗神探 (1995)    
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    二奶村之殺夫 (1995)