Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巫剛
Wu Gang (2)  ♂




 
Filmography (1984-2017)
 
  演員 (22 films)
    黑蜻蜓 (1984) ... 崔勇
    戰爭,讓女人走開 (1987)    
    雷場相思樹 (1990)    
    北京雜種 (1993)    
    新娘 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    炮打雙燈 (1994)    
    箱子 (2007)    
    超強颱風 (2008)    
    驚天動地 (2009)    
    尋找微塵 (2009)    
    綁架冰激凌 (2010)    
    飛天 (2011)    
    鑄劍·1927 (2011)    
    劉伯承市長 (2012)    
    雷鋒的微笑 (2013)    
    山東好人 (2013)    
    近距離擊殺 (2014)    
    天河 (2014)    
    決不饒恕 (2016)    
    逆境王牌 (2016)    
    風雲1927 (2017)