Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
談泉慶
Tam Chuen-Hing  ♂
Aliases:  痰泉慶





 
Filmography (1980-2000)
 
  演員 (26 films)
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    煲車 (1981)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    生死決 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    求愛反斗星 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    勇闖毒龍潭 (1988)    
    無名家族 (1990)    
    三級薔薇之戀 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    星期五之舞男 (1992)    
    我要活下去 (1995)    
    抱擁朝陽 (1997)    
    大贏家 (2000)