Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳民華
Chan Man-Wa (1)  ♂
Aliases:  陳宏鑫,  陳明華 (2)





 
Filmography (1978-1999)
 
  動作設計 (5 films)
    鬼整人 (1991)    
    人肉臘腸 (1993)    
    挑戰 (1997)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    赤色玫瑰 (1997)    
  助理指導 (2 films)
    小鬼大哥大 (1990)    
    霹靂寶座 (1992)    
  演員 (27 films)
    太極氣功 (1978)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    天龍地虎 (1986)    
    好小子II (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    黑道兄弟 (1987)    
    賭命風塵女 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    一眉道姑 (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    鬼整人 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    霹靂寶座 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    菩提幽魂 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    人肉臘腸 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)